Het Indische Buurt Festival is terug!

Na een succesvolle online editie vorig jaar, is het op 4 september weer tijd voor het Indische Buurt Festival zoals het bedoeld is; een evenement waar we elkaar écht kunnen ontmoeten en kunnen genieten van alles wat de Indische Buurt  te bieden heeft.

Samen Verder

Het thema van het Indische Buurt Festival is dit jaar ‘Samen Verder’. Bewonersinitiatief Cultopia organiseert vanuit die gedachte samen met Indische Buurt TeleVisie in en rond de Javastraat een zaterdag vol activiteiten in samenwerking met buurtinitiatieven, de winkeliers, kunstenaars en sportbegeleiders van de wijk.

Van Javaplein tot Timorplein

Het Indische Buurt Festival wordt een Uitmarkt-achtig evenement waar de hele buurt aan mee kan doen. Het Javaplein is het startpunt van waar je de Javastraat in kunt lopen om de kramen van de winkeliers te bezoeken voor leuke en lekkere producten. Natuurlijk is er ook heerlijk eten en drinken te krijgen vanuit de organisatie zelf. Op het Timorplein zijn de hele dag activiteiten voor kinderen en jongeren. Van de Sumatrastraat richting het Timporplein is een ‘Kunststraat’ gemaakt waar culturele initiatieven zich met optredens en andere kunstactiviteiten laten zien aan de bewoners. Daarnaast zijn er ook twee gezellige muziekpodia waar de hele dag live topmuziek geprogrammeerd wordt.

Live uitzending via IBTV

Het Indische Buurt Festival wordt de hele dag uitgezonden op Youtube en Facebook door IBTV via live reportages, interviews, beelden van de optredens en gasten in de studio.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.