Indische Buurt Festival zoekt vrijwilligers!

Wij zoeken vrijwilligers om te helpen tijdens het Indische Buurt Festival.

Ook dit jaar organiseren we weer het Indische Buurt Festival! Het thema is dit jaar SAMEN VERDER. Op 4 september 2021 organiseert bewonersinitiatief Cultopia vanuit die gedachte samen met Indische Buurt TeleVisie rond de Javastraat een zaterdag vol activiteiten samen met buurtinitiatieven en de winkeliers en de kunstenaars van de wijk.

Het Javaplein is het startpunt en we hopen de hele Javastraat op de stoepen te vullen met kramen. Op het Timorplein zijn de hele dag activiteiten voor kids en jongeren. Van de Sumatrastraat naar dat plein toe maken we een ‘Kunststraat’ waar culturele initiatieven zich met acts en andere kunstactiviteiten laten zien aan de bewoners.

We maken ook twee intiemere muziekpodia waar de hele dag live muziek speelt. Het Indische Buurt Festival wordt van begin tot einde uitgezonden op Youtube en Facebook door IBTV via live reportages, interviews, beelden van de optredens en gasten in de studio! Het Festival wordt daarmee een UITMARKT met van alles van wat er in de Indische Buurt allemaal te beleven is, en zal daarom veel bezoekers trekken.

Dat is al met al een hele klus. Wij zoeken daarom vrijwilligers! Want zo’n dag wordt geen succes zonder jouw hulp.

Om het festival weer succesvol te maken zijn wij op zoek naar meerdere vrijwilligers die op 4 september kunnen helpen met onderstaande functies:

  • Vrijwilligers voor de opbouw en afbouw
  • Vrijwilligers voor de informatiestand
  • Vrijwilligers op oproep (runners)
  • Festival ambassadeurs
  • Vrijwilligers voor de opbouw en afbouw van het festival studio

Wat staat daar tegenover? We bieden je leuke teammeetings, nieuwe ontmoetingen, samen eten en BBQen en stapels Makkies en wil je teamleider zijn dan is een vrijwilligersvergoeding ook mogelijk.

Doe je mee? Mail dan nu naar Indischebuurtfestival@xs4all.nl Je krijgt dan meteen een formulier van ons wat één en ander bevestigt en waarin de afspraken staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.