Maak kennis met de KunstStraat

De beste kunst van de wijk kun je in de KunstStraat op het Indische Buurt Festival zien; Het Buurtatelier, KRIMPclub, Open Oost, Erna Leussink, Jonathan Schuit, Sonya Wilson, Trans Art School, Camille van Neer, Netty Geleisteen, Shafia’s Creativiteit en Esra Sakir Film doen al mee.
 


Jonathan SchuitKunstenaar Jonathan Schuit maakt vrij werk en schildert ook in opdracht. Tijdens het festival zal hij zijn mooiste werk exposeren. Daarnaast zal hij ook zijn Selfie-Fotobox meenemen waar mensen corona-proof selfies kunnen maken voor een interessant decor.  
(foto credit: Annemarieke van den Broek).

Camille van Neer Camille van Neer schildert prachtige portretten en landschappen en zal op het Indische Buurt Festival tekenles geven aan kinderen en zijn werk exposeren.

De KRIMP ClubDe KRIMP club is ook weer van de partij. De KRIMP Club bestaat uit kunstenaars uit Oost die graag wat willen doen met, van, voor de Indische Buurt. Een programma waar iedereen aan mee kan doen met onder andere tekenles van Irene Janze en gedichten uit een vuilcontainer.  

 TransArtschool


 
TransAmsterdam presenteert hun TransArtschool met creatieve workshops voor en door de transcommunity. Hiermee laten ze zien dat transmensen meer zijn dan hun gender. ​Met deze workshops creëren ze op een veilige, positieve en empowering manier verbinding binnen de transcommunity.  

 Shafia’s Creativiteit  Bij de kraam van Shafia wordt Pakistaans eten verkocht, kun je henna laten zetten of een kleine schilderworkshop volgen. Ook kunnen de festival bezoekers kunstwerken bekijken die tijdens eerdere workshops zijn gemaakt.  
   
         

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.