Maak kennis met MuziekTuin Cultopia

In de Langkatstraat kun je op 4 september loungen in het gras. In de Cultopia Muziektuin kun je genieten van de lekkerste optredens in verschillende genres; voor elk wat wils! We zetten er een fijne biertap naast en bieden je daarnaast natuurlijk de lekkerste alcoholvrije alternatieven.

Olaf Keus met sessiemuzikanten

Percussionist en sessieleider is Olaf Keus neemt de beste muzikanten mee naar de MuziekTuin.  Verwacht loungy en dansbare topmuziek met Latin, jazz, en Caribbean invloeden van de Brazilaanse groep met onder andere Celio Roberto Silva
Olaf Keus is bekend van zijn werk met o.a. Efraim Trujillo, de Indonesische zanger & pianist Nita Aartsen en het internationale trio Jazz EN Clave en speelt wekelijks op vrijdagavond in Café Alto.

The Jones Project

De band The Jones komt al jaren in onze wijk spelen. Vaak met vijf man en een set aan covers en funky eigen werk maar ook in deelopstelling onder de naam The Jones Project. Op het Indische Buurt Festival komen ze met gitaar en stem van Gareth Evans-Jones, toetsenist Erik van de Langkruis en percussionist Romeo.

Marta Arpini
De talentvolle Marta Arpini zal iederen verblijden met haar fijne muziek. Zij is een jonge en veelzijdige Italiaanse zangeres en componist, woonachtig in de Indische Buurt. Ze treedt regelmatig op met jazz-popkwintet Forest Light en de dreampop/ indierockband tiigre. Het debuutalbum van Forest Light werd genomineerd voor een Edison Jazz/World Award.

Van Piekeren Band

De mannen van Van Piekeren zijn de vaandeldragers van de betere Nederlandstalige popmuziek. Een optreden van Van Piekeren is keer op keer een belevenis. Sappige verhalen en snelle, bij vlagen absurde humor worden afgewisseld met prachtige liedjes, met een glansrol voor de doorleefde stem en doordachte teksten van voorman Jan van Piekeren. Op het festival komen ze als trio: Jan (zang), Johan (gitaar) en Bruno (accordeon).

DJ Jev

DJ Jev gaat tussen de optredens door lekkere tunes draaien… de 1000 allerbeste riddims of all time! DJ Jev is bekend van RastaPlas en de dampende groove vrijdagavonden in het voormalige The Zen op de Molukkenstraat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.