Het Indische Buurt Festival gaat door op het Timorplein op zaterdag 4 september 2021

Door de verlenging van de coronamaatregelen voor festivals, hebben we het programma van het Indische Buurt Festival enigszins moeten aanpassen. Op de nieuwe locatie op het Timorplein blijven we onder het genot van heerlijke live muziek in een intieme setting bewoners en buurtinitiatieven met elkaar laten kennismaken.

Onder het thema ‘Samen Verder’ staat het Indische Buurt Festival is dit jaar meer dan ooit voor verbinden en samenwerken aan een betere en sterkere wijk. We laten dat zien samen met meer dan veertig organisaties die hun jaarprogramma met de bezoekers delen in een feestelijke UITmarkt-achtige sfeer met muziek, lekker eten en drinken en met veel beeldende kunst en theateracts.

De InitiatievenMarkt wordt om 12.00 uur geopend met de vrolijke muziek van Fanfare van de Eerste Liefdesnacht. Om 12.30 uur wordt het festival officieel geopend door stadsdeelvoorzitter Maarten Poorter.

In MuziekTuin Cultopia kan met de voeten in het gras genoten worden van optredens van de Italiaanse singer-songwriter Marta Arpini, Van Piekeren, The Jones Project, Olaf Keus en zijn Brazilian Quartet en DJ Riddim Jev.

Laat je op de InitiatievenMarkt informeren over de programmering voor het nieuwe seizoen van de leukste wijkinitiatieven. Aanwezig met een kraam zijn: Afvalpaleis/FIX Brigade, A La Saar Creation, Assadaaka, Brandweer Amsterdam, Buurthulp Oost, Civic, Cultuurtuin Taman Budaya, De Buurtkringloop, De Gezonde Stad, De Meevaart, Elance Academy, Fonds voor Oost, Geheugen van Oost, GroenDoen/ Vrienden van het Flevopark, Het Zakgeldproject, Indische Buurtschool, Jeugdland, Life&Style, Meander Massage, Mindfulness voor de buurt, Ondernemersvereniging Maksassarplein, Ouder Kind Team PAO/Steunpunt Vluchtelingen, Re-Play spelinloop, SPE, Stadsdeel Oost Sport, Statushouders Science Park, Steunpunt Vluchtelingen, Stichting MOI, Streetsmart,  The Moneyschool, Vereniging AANEEN, Vrouwen voor Vrouwen Oost, Wijkkunde en ZONE 3.

Ook kun je in de ‘KunstStraat’ de beste kunst uit de wijk zien. Laat je verrassen en inspireren door het werk van Asaala, Buurtatelier, Camille van Neer, Dodolized, Erna Leussink, Esra Sakir Film, Jonathan Schuit, KRIMPclub, Marktcollectief, Open Oost, Pixelpolly, Robert Pennekamp, Sonya Wilson, Trans Art School en TransAmsterdam.

Om 15.00 uur start de Indische Buurt Cultuurtour op de hoek van de Borneostraat en de Lombokstraat. Voor de allerkleinsten zal Poppenkast Opgepast gedurende de dag 3 voorstellingen geven.

Indische Buurt Festival 2021
Waar: Timorplein, Amsterdam Oost
Hoe laat: 12.00 – 18.00 uur

Toegang tot het festival is alleen mogelijk met een geldig vaccinatiebewijs, een officieel herstelbewijs niet ouder dan zes maanden of een negatieve coronatest via Testen Voor Toegang. We scannen de QRcode daarvan dus zorg dat je die digitaal of op papier bij je hebt samen met je ID.

Meer informatie: https://www.indischebuurtfestival.nl/ en https://www.testenvoortoegang.org/.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.