Amsterdam Oost viert diversiteit met Culture Show op het Indische Buurt Festival

Een event waarbij een mix van mode en klederdrachten uit verschillende werelddelen worden gepresenteerd. Het festival vindt plaats op zaterdag 4september 12.00 – 18.00 uur op het Timorplein. De show staat op het programma van het Indische Buurt Festival en start om 14.30 uur.

De Culture Show en de Culture Shop is een samenwerking tussen buurtbewoners, Geheugen van Oost, Life&Style, Indische Buurt Festival en Civic Amsterdam. Deze groepen zijn weken bezig geweest met vergaderen, selecteren van kostuumstukken en werven van modellen. Tijdens de pasdagen hebben de bewoners de geselecteerde kostuums aangepast bij de modellen. De modellen zijn allenbewoners van Oost en we kunnen nu al mededelen dat ze er superleuk uit zien.

Voor mode items, culturele klederdrachten en andere leuke kostuums kun je terecht bij de Culture Shop. Deze staat op het terrein van het Indische Buurt festival. Meteen aankoop krijgen de items van de Culture Show een tweede leven. Bewonerskunnen hier bewust shoppen, dit is op den duur beter voor het milieu! De opbrengsten van de verkoop worden geschonken aan de wijkmaaltijden van Oost.

Je bent uitgenodigd om je te laten verwonderen door mooie kostuums en modeitems, die verzameld zijn door onze bewoners van Oost. Misschien kun je wel eenleuk item scoren in de Culture Shop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.